08.08.2019

Tashih-i Huruf Kursu Duyurusu

2019-2020 Dönem için Kur'an kursu ve Cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla, görevli erkek / kadın personel arasından mülakat yoluyla seçilecekler için, Dini Yüksek İhtisas / Eğitim Merkezlerinde 21 Ekim 2019 tarihinde başlayacak olan 24 hafta süreli "Tashih-i Huruf  Kursu” düzenlenecektir.

Söz konusu kursla ilgili yazı ektedir. Yazının incelenerek şartları tutanların Kur'an Kursu Öğreticisi, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlardan Tashih-i Huruf  Kursu  mülakatına katılmak isteyenlerin, en geç 28 Ağustos 2019 Çarşamba günü mesai sonuna kadar Müftülüğümüze dilekçe ile müracaatta bulunmaları gerekmektedir.