18.11.2019

2019 Yılı Nevlidi Nebi Haftası

Müftülüğümüz 2019 Yılı  “Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri”  08.11.2019 tarihinde Mevlid-i Nebi Komisyonunun İlçemiz Kaymakamı Sayın; Mehmet Zeki KOÇBERBER’i ziyereti ile başladı. Aynı gün Şeyhmüftü Camii'nde akşam namazından sonra Mevlit Kandili münasebetiyle mevlit okundu. 11.11.2019 tarihinde İlçe Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu organizasyonu ile İlçe Merkez Kız Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrencileri, İbni Sina Özel Eğitim Merkezinde ''Mevlid-i Nebi'' programı gerçekleştirilmiştir. 14.11.2019 Perşembe günü  10.00-11.30  saatleri arasında İlçemiz Belediye Düğün Salonunda Karacabey İlçe Müftüsü Naci YALÇINKAYA’nın  katılımıyla  vatandaşlarımıza yönelik yönelik “ Peygamberimiz ve Aile” konulu konferans yapıldı. İstiklal marşı, Kur’an-ı Kerim kıraati ve İlçe Müftüsü Ahmet BÜYÜKGÜL’ün yaptığı açılış konuşmasının ardından gerçekleşen konferansta Karacabey İlçe Müftüsü Sayın; Naci YALÇINKAYA, Hz. Peygamber’in hayatından kesitler sunarak ailenin önemi ile ilgili önemli mesajlar verdi. Ardından   hediye takdimi ile program sona erdi.

Katılımlarıyla bizleri ve salonumuzu şereflendiren başta protokol mensubu saygıdeğer konuklarımıza ve salonumuzu dolduran muhterem İlçe halkımıza gönülden teşekkürlerimizi arz ediyoruz.