20.03.2017

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ YAD ETTİK

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programını Nilüfer Müftülüğü olarak Akşemsettin Cami'nde 18 Mart Cumartesi günü gerçekleştirdik. Sabah namazında düzenlenen programda şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okundu, tesbihatlar yapıldı. İlçe Müftümüz Mehmet ÖZTÜRK'ün duasıyla son bulan programa, Nilüfer Dini Eğitim Külliyesi Hafızlık öğrencisi olan yüz evladımız da hocalarıyla beraber iştirak ettiler. Ayrıca İlçe Müftümüz Mehmet ÖZTÜRK yaptığı kısa ama anlamlı konuşmasında " Milletimizin hem Çanakkale hem de 15 Temmuz'da ortaya koyduğu sarsılmaz iradenin en önemli kaynağının imanla yoğrulmuş gönüller olduğunu" ifade etti. Bizler de bu vesileyle tekrar aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad olsun...