13.02.2017

Safa Cami'nde Gençlik Buluşması

08.02.2017 Çarşamba günü müftülüğümüze bağlı Beşevler Safa Cami’nde Erguvan Gençlik Derneği ve Nilüfer Müftülüğü’nün organizasyonunda “Gençlik Buluşması” yapıldı. Programa Bursa İl Müftüsü İzani TURAN, Nilüfer İlçe Müftüsü Mehmet ÖZTÜRK, Erguvan Gençlik Derneği Başkanı Mustafa BÜLBÜL, Erguvan Nilüfer İlçe Koordinatörü Yunus Emre KIR , il ve ilçe müftülükleri çalışanları, mahalle sakinleri ve çok sayıda çocuk ve genç katıldı. Yatsı namazının ardından Safa caminde bulunan gençlik merkezinde Safa Cami İmam-Hatibi Ali SEVİMLİ’nin sunumuyla, Trt Diyanet Tv’nin çekimleriyle, Erguvan Gençlik Derneği’nin bazı camilerde bulunan gençlik merkezlerinde karate, judo, tekvando eğitimi alan genç sporcuların gösterisi ve çiğ köfte ikramı ile devam etti. Programda gençlere hitap eden İl Müftümüz İzani TURAN, burada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, gençler çeşitli tavsiyelerde bulundu. Programın sonunda katılımcılar hep beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler.