16.02.2017

Sabah Namazı Buluşması

Her hafta Perşembe günleri Nilüfer'deki farklı camilerimizde Bursa İl Müftümüzün ve Nilüfer Müftümüzün katılımlarıyla gerçekleştirilen Sabah Namazı Buluşmaları'nın ilki 09.02.2017 tarihinde Fatih Sultan Mehmet Cami'nde gerçekleşmişti. Programın ikinci buluşması 16.02.2017 Perşembe günü Hacı Ömer Raca Cami'nde gerçekleştirildi. Hep beraber eda edilen sabah namazından sonra tesbihatlarla devam eden program, İl Müftümüz sayın İzani TURAN'ın sohbetiyle son buldu. Programından ardından tüm cemaate çorba ikramı yapıldı.Sizleri de Mayıs ayının son haftasına kadar sürecek "Sabah Namzı Buluşmaları" mıza bekliyoruz.

NOT : Nilüfer ilçemizdeki diğer sabah namazı buluşmaları cami listemize ve diğer metropol ilçelerimizdeki (Osmangazi, Yıldırım) sabah namazı buluşmaları listesine aşağıdaki dosyaları tıklayarak ulaşabilirsiniz.