31.03.2017

ÜÇ AYLARA MUHTEŞEM KARŞILAMA

Nilüfer Müftülüğü mübarek üç ayların ilki olan Recep ayını ve ilk Cuma gecesinin süsü Regaib’i muhteşem bir cemaatle karşıladı. Muhteşem diyoruz çünkü Regaib gecesinde camiyi dolduran sayıları bine yaklaşan cemaatin tamamına yakını gençlerdi.

Nilüfer Müftülüğü belki de ilklere sahne olacak bir davranışla “Regaib Kandili Ana Programı”nı Uludağ Üniversitesi Kampüs Caminde gerçekleştirdi. Programa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Tevfik YÜCEDOĞRU, Nilüfer İlçe Müftüsü Mehmet ÖZTÜRK beraber katıldılar. Nilüfer Müftülüğü hafız ve Mevlidhanlarının okudukları Kur’an ve mevlid, Uludağ Üniversitesinde okuyan Bangladeşli kardeşimizin tilaveti, Kerkük’lü kardeşlerimizin ilahileri, İlçe Müftümüzün konuşması, Rektör yardımcımızın duası bereketin adı olan gecemizi daha da bereketlendiren unsurlardı. Programın ardından tüm cemaate, üniversite öğrencisi kardeşlerimize müftülüğümüzce lokma ikramı yapıldı.