30.09.2017

ORHANELİ YAZ KURAN KURSU PİKNİK PROGRAMI

ORHANELİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK PİKNİK VE YAZ KUR'AN KURSU KAPANIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ

İlçemiz merkezinde bulunan ve camilerde okuyan Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ve Yatılı Kız Kuran Kursu öğrencilerine yönelik önce piknik programı ardından ise Yaz Kur'an Kursu kapanış programı düzenlendi.

Yaz kur'an kursu öğrencilerinin eksiksiz katılım sağladığı Orhaneli Karagöz piknik alanında yapılan programda eğlenceli dakikalar yaşandı. Öğrenciler arasında çeşitli oyunlar oynanarak bir dizi etkinlikler düzenlendi. Kurslar arası bilgi yarışması yapıldı. Dereceye giren kurs öğrencilerine hediyeler verildi. Piknik programının ardından kapanış programına Orhaneli Kaymakamımız Sayın Emir Osman BULGURLU’ da katıldı ve Kuran Kursu Öğreticilerine, Din görevlilerine ve öğrencilere teşekkür konuşması yaptı. Program İlçe Müftü Vekili Erdal BAŞOKUR’un konuşması ile devam etti. Kapanış programı getirilen tekbirler, yapılan dualar, ikramlar ve çeşitli hediyelerin takdim edilmesiyle son buldu.