15.10.2019

ORHANELİDE DİN GÖREVİLERİ HAFTASI

1-7 Ekim arası Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz tarafından 1 Ekim Salı günü öğlen namazından önce Merkez Durdubey camiinde Kur'an-ı Kerim ziyafeti gerçekleştirildi sonrasında Aziz Şehitlerimiz ve vefat eden din görevlileri çin okunan hatmi şeriflerin duası yapıldı. 2 Ekim Çarşamba günü İlçemizde bulunan Kurumlar, esnaflar ve hastanemizdeki hastalar ziyaret edilerek Başkanlığımız yayınları hediye edilmiştir.4 Ekim cuma günü Merkez Durdubey camiinde İlçe Kaymakamımız Sayın Emir Osman BULGURLU ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerininde katıldığı sabah namazı buluşması yapıldı ve namaz sonrası çorba ikramında bulunuldu.Camiler ve Dİn görevlileri haftası münasebetiyle okullarda düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere İlçe Müftümüz Sayın Hanefi ÇAKMAK hocamız tarafından çeşitli hediyeler verildi. Hafta münasebetiyle başarılı personellerimize aylık mutad toplantıda başarı belgesi takdim edildi.