08.08.2018

“Haydi Bu Yaz Sende Gel”

Müftülüğümüzce hazırlanan ve Koordinatörlüğünü Vaiz Emin ÜLKER’in yaptığı 'Haydi Bu Yaz Sende Gel' projesi,  yapılan tiyatro gösterimi ile sona erdi.

Bu yıl ilk kez yapılan proje, pilot kurs olarak seçilen Üftade Kuran Kursu Öğrencilerinin başarılı çalışmaları, Kurs Yöneticisi ve Öğreticilerinin katkıları ile kısa sürede başarı ile tamamlandı .

07.08.2018 Salı günü saat 10.00’da Osmangazi Müftülüğü Konferans salonundaki tiyatro gösterisi, öğrencilerin dört oyunu izleyenler tarafından ilgi ile izlendi.

İsmail Hakkı Kur’an Kursu, Üftade Kur’an Kursu, ve Osmangazi Tahtakele Kur’an Kursu Öğrenci, Öğreticileri ile Velilerin izleyici olarak katıldığı tiyatro etkinliği sonunda, İlçe Müftü Vekili Şaban ÇAĞLAR tarafından Vaiz Emin ÜLKER’e çiçek ve hediyeler takdim edildi ve tebrik edildi.

Tüm katılımcılara yapılan ikram ile program sona erdi.