09.05.2018

Üftade K.Kursu İle Hamitler Toki Kız K.Kursu Dereceye Girdiler.

Kur'an Kurslarımız bir eğitim öğretim-öğretim yılı sonuna yaklaşırken, aralarında heyecenlı güzel yarışmalar da devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda İlçelerde Kur'an Kursları kendi aralarında Kur'an-ı Kerimi güzel okuma ve Dini Bilgiler yarışmaları yapılmıştı. 09.05.2018 Çarşamba günü İl Müftülüğünde İlçeler arasında yapılan Dini Bilgiler Yarışmasında İlçemiz Üftade Kur'an Kursu'ndan Enes YILAMAZ isimli öğrenci İl birincisi, Hamitler Toki Kız Kur'an Kursu'ndan  Sibel TORAMAN da dereceye girerek 3. olmuştur. Osmangazi Müftülüğü olarak, Kur'an Kursu Öğrencilerimizi ve Üftade Kur'an Kursu Öğretisi İsmail TEKİN ile Hamitler Toki Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Yasemin ÇİLİNGİR hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.