29.05.2018

Ramazan Ayı Kuran Ziyafeti Programlarıyla Karşılandı

Osmangazi ADRB ilçe Müftülüğü Bayan Vaizleri tarafından Ramazan ayı vesilesiyle iki farklı camimizde Kuran ziyafeti programları düzenlendi.

Müftülüğümüze bağlı Kuran Kurslarında görevli Kur’an Kursu Öğreticisi  hanımların icra ettiği kuran ziyafetinin ilki 17.05.2018 tarihinde Hüseyin Kanalıcı camiinde gerçekleştirildi. Yunuseli Kanalıcı Kur’an Kursu’ndan Nermin LİMAN, Hamzabey Kanalıcı Kur’an Kursu’ndan  Hacer ÖZAYTAŞ, Ovaakça Kanalıcı Kur’an Kursu’ndan Saadet ÖZBAY GENÇ, Yeşilova  Canlılar Hale Gİ Kanalıcı Kur’an Kursu’ndan RGİN, Emek Zeytinlik Kanalıcı Kur’an Kursu’ndan Selma BURHAN  hoca hanımlar okudukları aşırlar ve ilahilerle güzel bir kuran ziyafeti sundular .Osmangazi vaizi Esma SİMAV’ın Ramazan Ayı ve Oruç ibadeti hakkında  Konuşması ve arkasından dua ile program sona erdi.

Kuran ziyafetinin ikincisi ise, 21.05.2018 tarihinde Panayır Merkez Camiinde gerçekleştirildi. Programa ilçe vaizlerimizden Sibel ÖĞÜT ve Tuğba Bozdemir SEVİNÇ katıldı. İl Müftü Yardımcısı Sedanur SEZEN in de  “Ramazan ayı ve kazanımlarımız” adlı konuşmasıyla katıldığı program Kur’an Kursu Öğreticilerinin okudukları aşır ve ilahiler, sonrasında Ramazan ayı ve Oruç hakkında sık sorulan soruların cevaplanması ve dua ile program sona ermiştir.