17.02.2020

Temel Aile Bilinci Eğitim Seminerlerinin İkinci Aşaması

Beş (5) grup halinde Cami görevlilerine (İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım’lara) yönelik uygulanan “Temel Aile Bilinci Eğitimleri Seminerleri”nin birinci aşaması, Şubat ayının ikinci haftası (10,11,12 Şubat 2020) tarihlerinde tamamlanmıştır.

Seminerlerin birinci aşaması bu şekilde tamamlandıktan sonra, 2. aşama olarak cami görevlileri (her bir din görevlisi) tarafından cami cemaatlerine yönelik Ek-3’teki “Eğitim Programı” uygulanacaktır.

Programda uygulanacak dersler ektedir.

Seminerler, bir program dâhilinde konferans şeklinde olabileceği gibi, duruma göre vakit namazlarından önce veya sonra da cemaate anlatılabilecektir. Ayrıca seminerlerde çekilen resimler, Müftülüğümüz Din Hizmetleri Bölümüne ulaştırılması gerekmektedir.

Her bir Cami görevlisi tarafından Cami cemaatine verilecek “Temel Aile Bilinci Eğitim Seminerleri”’nin bilgileri (kaç kişiye verildiği konusunda), en geç 2020 yılı Nisan ayı sonuna kadar Müftülüğümüz Din Hizmetleri Bölümüne bilgi verilmesi gerekmektedir.