22.08.2019

2019-2020 Kuran-ı Anlama Temel Öğretim Programına Öğrenci Seçimi İlani

Hafızlık eğitimlerini tamamlamış Kur'an kursu öğrencilerinin temel düzeyde de olsa Arapça'yı öğrenerek Kur'an'ın anlam dünyasına vakıf olmalarına katkı sağlamak ve Arapça dil becerilerini geliştirmek amacıyla "Kur'an-ı Anlama Temel Öğretim Programı"  hazırlanmış olup, İlimiz Osmangazi İlçesi Üftade Kur'an kursu, İsmail Hakkı Kur'an kursu ve Bağlarbaşı  kız Kur'an kursunda genişletilmiş pilot uygulamaya konulması planlanmıştır.

Bu nedenle söz konusu öğretim programına öğrenci seçimi;

1.Programa, hafızlık belgesine sahip olup, açık liseye devam eden, lise döneminde kayıt dondurmuş ya da bitirmiş olan öğrenciler yatılı veya gündüzlü olarak kayıt edilecektir.

2.Yatılı olarak kayıt yapılan öğrencilerde üst sınır erkeklerde 20, kadınlarda ise 24 yaş olacaktır.

İlçenizden müracaat edenlerin isimleri  aşağıdaki  tabloya  işlenerek  28  Ağustos 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Osmangazi Müftülüğüne şahsen yapılacaktır.

Ayrıca, mürcaat edenlerin mülakatları 02 Eylül 2019 Pazartesi günü 09:00 - 17:00 saatleri arasında İl Müftülüğünde yapılacağından ikinci bir duyuru yapılmayacaktır.