06.09.2019

Diyanet İşleri Başkanlığınca Görevde Yükselme Sınavı

Diyanet İşleri Başkanlığınca Görevde Yükselme Sınavı, Vaizlik Giriş Sınavı, Murakıplık sınavı açılacak olup, sınav ön başvurularının 06.09.2019-16.09.2019 tarihlerinde yapılacaktır.

Sınav duyurularında da belirtildiği üzere sınav başvuruları il ve ilçe müftülükleri, eğitim merkezi / dini yüksek ihtisas merkezi müdürlükleri aracılığıyla alınacaktır. Bu itibarla, sınavlara müracaat eden adayların başvurularının tamamlanana kadar takip edilmesi gerekmektedir. Herhangi bir olumsuzlukta sınav başvurusunu alan personelin sorumluluğu saklı olup, başvuru sürecinde yaşanabilecek sıkıntılarda (başvuru onay iptali, sınava başvuramama v.b) sinavdestek@diyanet.gov.tr  adresinden irtibata geçilmesi halinde işlemler daha hızlı sonuçlandırılacaktır. (e-posta yazışmalarında yeni e-posta gönderilmesi, yanıtla seçeneğinin kullanılmaması iş takibi açısından önem arz etmektedir.)

Görevde Yükselme Sıkça Sorulan Sorularla İlgili Yazı ektedir.

Başvurularla İlgili Müftülüğümüzden de bilgi alınabilir.