18.12.2019

Diyanet Ailem Projesi 2. Dönemi 4. Oturumla Devam Ediyor

Osmangazi Müftülüğü, 2019 yılı "Diyanet Ailem Projesi" nin ikinci dönemi, 4. oturumu 18 Aralık 2019 Çarşamba günü iki bölüm halinde yapıldı.  Birinci bölümde İlçemiz Vaizlerinden Esma SİMAV tarafından “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Adaleti” ile ilgili sunum yaptı. 2. bölümde ise, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Vejdi BİLGİN, yapılan araştırmalar çerçevesinde “Aile içinde yaşanan sosyolojik değişikler ve çözüm önerileri” hakkında çözüm önerileri konusunda sunum yapıldı. Programa katılan din görevlileri ve eşleri de program nedeniyle Prof. Dr.Vejdi BİLGİ’e, Osmangazi Müftülüğü Kadın Vaizlerine teşekkür ettiler. Program sonunda Osmangazi İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU tarafından hediye takdim edildi.