20.12.2019

Yatsı ve Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor.

Yatsı ve Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

“Cami Etkinlikleri” kapsamında, İl Müftüsü İzani TURAN, Osmangazi İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, İl Müftülüğü Personel Şube Müdürü Murat BAKIRKAYA, Osmangazi Müftülüğü Şefi İkram PEHLEVAN ve din görevlilerinin katılımlarıyla 19.12.2019 Perşembe günü Çirişhane Mahallesi Hacı Hidayet Camii’nde “Yatsı Namazı Buluşma Programı”,   İl Müftüsü İzani TURAN Osmangazi Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Müftülük Şefi İkram PEHLEVAN ve din görevlilerinin katılımlarıyla  20.12.2019 Cuma günü Hamitler Mahallesi Kuba Camii’nde “Sabah Namazı Buluşma Programı” yapıldı.

Hacı Hidayet Camii’nde yatsı namazından önce katılımcı din görevlilerinin Kur’an-ı Kerim tilavetleri, İlahi, kaside, İl Müftüsü İzani TURAN’ın yaptığı sohbet ve İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU’nun yaptığı dua ile program sona erdi.

Hamitler Mahallesi Kuba Camii’nde sabah namazından önce Kur’an-ı Kerim tilavetleri, namazdan sonra ise tesbihat, salâvat ve İl Müftüsü İzani TURAN’ın yaptığı sohbet ve İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU’nun yaptığı dua ile program sona erdi.

İl Müftüsü İzani TURAN, İlçe Müftümüz Lütfü İMAMOĞLU ve Programlara katılan din Görevlileri ve misafirler; mahalle halkı ve Cami cemaatleri tarafından sıcak ilgi ve alaka ile karşılandı, böyle etkinlik programları nedeniyle memnuniyetlerini dile getirip, teşekkür ettiler.

İl Müftüsü İzani TURAN ile Osmangazi İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU da cami görevlilerine, dernek başkanlarına, mahalle halkına, cami cemaatine gösterdikleri ilgi ve alaka nedeniyle teşekkür ettiler.