27.12.2019

Yatsı ve Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

“Cami Etkinlikleri” kapsamında, Osmangazi İlçe Müftülğü Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR, Müftülük Şefi İkram PEHLEVAN, Din Hizmetleri Biriminden Hayrettin TEKİN ile din görevlilerinin katılımlarıyla 26.12.2019 Perşembe günü Ovaakça Hz. Ömer Camii’nde “Yatsı Namazı Buluşma Programı”,   Osmangazi Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Müftülük Şefi İkram PEHLEVAN ve din görevlilerinin katılımlarıyla  27.12.2019 Cuma günü Yeşilova Çağdaş Camii’nde “Sabah Namazı Buluşma Programı” yapıldı.

Ovaakça Hz. Ömer Camii’nde Camii’nde yatsı namazından önce katılımcı din görevlilerinin Kur’an-ı Kerim tilavetleri, İlahi, kaside, Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR’ın yaptığı sohbet ve dua ile program sona erdi.

Yeşilova Çağdaş Camii’nde  sabah namazından önce Kur’an-ı Kerim tilavetleri, namazdan sonra ise tesbihat, salâvat ve İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU’nun yaptığı sohbet ve dua ile program sona erdi.

İlçe Müftümüz Lütfü İMAMOĞLU ve Osmangazi Müftülüğü personeli, programlara katılan din Görevlileri ve misafirler; mahalle halkı ve Cami cemaatleri tarafından sıcak ilgi ve alaka ile karşılandı, böyle etkinlik programları nedeniyle memnuniyetlerini dile getirip, teşekkür ettiler.

Osmangazi İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU da cami görevlilerine, dernek başkanlarına, mahalle halkına, cami cemaatine gösterdikleri ilgi, alaka nedeniyle çok teşekkür etti.

Haber: H.Tekin