31.12.2019

Diyanet Ailem Projesi Tamamlandı

Osmangazi Müftülüğü, 2019 yılı "Diyanet Ailem Projesi" nin ikinci dönemi, 5. ve son oturumu 31 Aralık 2019 Salı günü iki bölüm halinde yapıldı.  Birinci bölümde Çanakkale İl Müftü Yardımcısı Nimet KESELİ USTABAŞI, “Teknoloji Bağımlılığı” konusunda sunum yaptı. 2. bölümde ise, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Sosyolojisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman KURT tarafından “çağdaş ailevi sorunların çözümünde ailevi değerlerin rolü” konusunda sunum yapıldı.

Programa İl Müftüsü İzani TURAN, Osmangazi İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Çanakkale İl Müftü Yardımcısı Nimet KESELİ USTABAŞI, Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR, Müftülük Şefi İkram PEHLEVAN, Osmangazi İlçe Müftülüğü kadın vaizleri katıldılar.

Program sonunda katılımcı din görevlilerine “Katılım Belgeleri” verildi. Haber: H.TEKİN