12.10.2018

Bursa Balkan Kadınlar Derneği’nden Müftülüğümüze Ziyaret

BALKADER BURSA Balkan Kültürü Dostluk Dayanışma Yardımlaşma Bursa Balkan Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye KOSOVA, 12 Ekim 2018 Cuma günü Müftülüğümüzü ziyaret etti.

Başkan Hayriye KOSOVA, Bosna Hersek Bursa Fahri Konsolosluğu Genç Boşnaklar Derneği ile birlikte Bursa Balkan Kadınlar Derneği  olarak ortaklaşa olarak Bosna Hersek Devletinin ilk Cumhurbaşkanı Merhum Bilge Şahsiyet Alija İZETBEGOVİÇ'in aramızdan ayrılışının  15. ölüm yıldönümü etkinlikleri dolayısıyla, 19 Ekim 2018 Cuma günü saat 11.00’de Cuma namazından önce Bursa Ulu Camii’de mevlid programı, Cuma namazından sonra da Aşure ikramı için Müftülüğümüzce uygun görülüp, müsaade edildiği için teşekkür ederek, programın duasını da İlçe Müftümüz Lütfü İMAMOĞLU’nun yapmasını rica etti.  Müftümüz de, o gün Ulu Camii’de vaaz programı olduğunu, mevlid programına da katılacaklarını belirttiler.

Başkan; “Müftülüğünüzce uygun görülüp, teşrif edeceğiniz Alija İZETBEGOVİÇ’la ilgili programa, aracılığınız ile tüm Bursa halkını davet ediyorum.” diye sözlerini tamamladı.