19.08.2019

Yunanistan Batı Trakya’da Hafızlık Merasimi

İlçemiz Üftade Yatılı Kur’an Kursu’nda Hafızlığını bitiren Abdullah SEMPEK için 7000 (Yedi Bin) kişinin katılımıyla Yunanistan Batı Trakya İskeçe Seçilmiş Müftülüğü’ne bağlı Demircik Köyünde 17-18 Ağustos 2019 Cumartesi-Pazar günü 2 (İki) gün devam eden hafızlık merasimi düzenlenmiştir.  Hafızlık merasimine Diyanet İşleri Başkanlığı’nın onayı ile Bursa İl Müftüsü İzani TURAN, İl Müftü Yardımcısı Durmuş AYVAZ, Bursa Osmangazi İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Bursa İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Murat BAKIRKAYA, Üftade Kur’an Kursu Yöneticisi Hilmi ŞANLI, İsmail Hakkı Kur’an Kursu Öğreticisi Ayhan POLAT ile Orhan Camii İmam-Hatibi Orhan DEMİRARSLAN katıldılar.

Hafızlık programına katılan heyet tarafından Batı Trakya İskeçe seçilmiş Müftüsü Ahmet METE ile Gümülcine seçilmiş Müftüsü İbrahim ŞERİF makamlarında ziyaret edildi.