11.09.2019

4-6 Yaş Eğitim Öğretim Programları Semineri Yapıldı

2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemi hazırlıkları kapsamında, 11.09.2019 Çarşamba günü 09.00-16.20 saatleri arasında Bursa İlçelerinde görev yapan 4-6 yaş Kur’an Kursu Yöneticileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri’ne yönelik olarak “Eğitim Semineri” yapıldı.

Seminere Bursa İl Müftüsü İzani TURAN, İl Müftü Yardımcısı Sedanur SEZEN, Osmangazi İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Murat BAKIRKAYA, Osmangazi Müftülüğü Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR, Bursa İl Murakıbı Sibel GÜL ÜLKER, İl Vaizi Meryem YİĞİT, MEB Anaokulu Yöneticisi Hülya OĞUZ, Nilüfer Müftülüğü V.H.K.İ Servet AYDOĞAN, Osmangazi Müftülüğü İş Güvenliği Uzmanı Cihan UZUN, Pedegog Betül KARACA, Kur’an Kursu Öğreticisi Nilüfer TORUN katıldılar.