07.10.2019

Kiremitçi Camii’nde Çocuk, Genç ve Aile Buluşma Programı

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında Müftülüğümüze bağlı  Kiremitçi Camii’nde Camii’nde 05 Ekim Cumartesi günü öğle namazından önce Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin ve çevre cami görevlilerinin iştiraki ve katkılarıyla Kiremitçi Camii görevlilerinin organizasyonu, Hayırseverlerin ve Kiremitçi Camii Derneği'nin katkı ve gayretleriyle  “Çocuk, Genç ve Aile Buluşma  Programları” yapıldı.

Programa İlçe Müftümüz Lütfü İMAMOĞLU ile Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Halil İbrahim KAHYA ve Meslek Dersleri Öğretmenlerinden Abdullah ÖZDEMİR de katıldılar.

Programlara yoğun ilgi gösterilmiş olup, katılımcılar tarafından Müftülüğümüze ve görevlilerimize teşekkür ettiler. Programlar sonunda katılımcılara ikramlarda bulunuldu.