21.01.2018

Ulu Camide Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua

Ulu Cami’de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua

Devletimizin terör örgütlerine karşı başlattığı Afrin harekatının zaferle sonuçlanması için, 21 Ocak 2018 Pazar saat 07.00'de Ulu Camii'nde Sabah namazı öncesi Fetih Suresi okunup kahraman ordumuza dualar edildi.

Bursa İl Müftüsü İzani TURAN duasında şu ifadeleri kullandı: "Allah’ım vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için kahraman güvenlik güçlerimizin ve yiğit askerlerimizin başlattığı harekâtı hayırlı eyle. Şanlı ordumuza nusretinle ve kudretinle yardım eyle. Her türlü fitne ve fesada, hile ve tuzağa karşı bizlere feraset ile basiret ihsan eyle. Birlik ve beraberliğimizi, huzur ve kardeşliğimizi daim ve baki eyle. Bölünüp parçalanmaktan, dağılıp bozulmaktan, tefrikaya düşmekten bizleri muhafaza eyle."