23.09.2018

İl Müftülüğü Gençlik Çalışmaları Start Aldı

Diyanet İşleri başkanlığının gençliğe yönelik çalışmalarını Bursa ilinde gerçekleştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla il ilçe koordinatörleri, İl Müftüsü  İzani Turan'ın başkanlığında bir araya geldi.

Orta Öğretim ve üniversite öğrencilerine yönelik yapılan çalışmalar değerlendirildi. Bursa'da hizmet veren öğrenci evlerinin, gençlik merkezlerinin faaliyetlerinin geliştirilmesi için neler yapılabileceği üzerinde duruldu.

Bursa'daki bütün ilçelerde Gençlik Merkezi açılması Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullar ile irtibata geçilerek orta öğretim gençliğine yönelik çalışmaların arttırılmasıyla ilgili çalışmalar hakkında istişare edildiği toplantı yeni dönemde yapılacak olan projelerin değerlendirilmesiyle sona erdi.