01.08.2018

2018 Yılı İsteğe Bağlı Nakil Talebinde Bulunacak Kur'an Kursu Öğreticilerimizin Tercih ve Yerleştirme İşlemleri

KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİLERİNİN İSTEĞE BAĞLI TERCİH ve YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ 2018

Yılı İsteğe Bağlı Nakil Talebinde Bulunacak Kur’an Kursu Öğreticilerinin müracaat işlemleri 01.08.2017 ile 10.08.2017 tarihleri arasında bağlı bulundukları İl Müftülüklerince yapılacaktır.

* Başkanlık duyurusu panoya asılmıştır. Gerekli açıklamalar mevcuttur.

* İl içi (Bursa) müracaat edecek Kur'an Kursu Öğreticilerinin tercih edebilecekleri liste panoya asılmıştır. (Bursa için)

* İl içinde (Bursa) bu listenin dışında kurs tercihi yapılamayacağı için, listede tercih yapacağı kurs ve kurslar var ise İl Müftülüğüne gelerek müracaat edebilecektir.

* İl içinde (Bursa) tercih edeceği münhal kurs listede yok ise; müracaat etmelerine gerek yoktur.

* İl dışına tercih yapmak isteyenler, gitmek istedikleri İle ait münhal kursları ilgili İl Müftülüklerinden öğrenip müracaatlarını İlimiz Müftülüğünden yapabilirler.

(Her İl Müftülüğü sadece kendi münhal kurslarını görebilir. Bilgi verip vermemek kendi tasarruflarıdır.)

Bursa İl Müftülüğü