29.07.2019

Torunlar ve dedeler karşı karşıya

Çocuklara cami kültürünü aşılamak ve Kur'an eğitimi vermek amacıyla her yıl çocukları camide misafir eden cami hocaları düzenlediği futbol turnuvasıyla çocukları dedeleriyle karşı karşıya getirdi. Torunlar ve Dedeler Futbol Tuvası etkinliği adı altında düzenlenen turnuvada dedeler torunlarıyla ter döktü.

Bursa Nilüfer’e bağlı Halid Bin Velid Cami Yaz Kur’an Kursu her yıl olduğu gibi bu yılda yaptığı etkinliklerle çocuklara unutulmaz anılar yaşattı.

Dedeler ve Torunlar Futbol Turnuvası etkinliğiyle torunlar ve dedeler karşı karşıya geldi. Camide dedeler ve torunların birlik beraberliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik turnuva esnasında renkli görüntülere sahne oldu.

Maç boyunca sıcak havada torunlarıyla birlikte top koşturan dedelerin memnuniyetleri gözden kaçmadı. Maç sonunda kupaya sahip olan dedeler ve torunlar bu tarz etkinliklerin devam etmesini diledi.