23.10.2019

4. Geleneksel Üniversitene Hoş Geldin Şöleni

Uludağ Üniversitesi 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı yapılan etkinliklerle açıldı. Açılış törenine Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Bursa İl Müftüsü İzani Turan,  İl Müftü Yardımcıları ve ilçe Müftüleri de katıldı. Uludağ Üniversitesi Görükle yerleşkesinde yapılan programda birçok gösteri sergilendi. Ayrıca kurulan stantlarda üniversitenin faaliyetleri tanıtıldı.

Bursa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü de hazırladığı stantla açılışta yer aldı. Gençlik Koordinatörlüğü üniversite öğrencilerine yiyecek içecek ikramında bulundu. Gençlere Koordinatörlüğün faaliyetleri anlatılırken, gençlere Diyanet yayınları tarafından hazırlan Kuran’ı Kerim, Diyanet Dergi ve pek çok yayın hediye edildi. Öğrenciler Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü’ne Gönüllü üye formlarını doldurarak katılımda bulundular. Açılış şöleni üç gün boyunca devam edecek.