22.01.2020

TKBB Toplantılarının Üçüncüsü Bursa’da Gerçekleşti

Katılım bankacılığının bilinirliğini arttırmak için, Türkiye Katılım Bankaları Birliği ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında yapılan işbirliği çerçevesinde Başkanlığın illerde ki çalışanlarıyla istişare toplantılarının üçüncüsü Bursa'da gerçekleşti.

İl Müftülüğü Personel Şube Müdürü Murat Bakırkaya'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı da faizsiz bankacılık ile ilgili genel işleyiş ve ortak felsefe etraflıca konuşuldu. 17 ilçe müftüsünün yanı sıra vaiz ve vaizlerle, katılım bankacılığı ile ilgili sorular ve sorunlar da masaya yatırıldı.

İstişare toplantılarının üçüncü programına; Bursa İl Müftüsü İzani Turan, TKBB Başkanı Metin Özdemir, Vakıf Katılım Bankası Genel Müdürü İkram Göktaş, TKBB Genel Sekreteri Osman Akyüz, Merkezi Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Abdullah Kahraman, Katılım Bankalarının Bursa Şube Müdürleri, Müdür Vekilleri, Kurumsal İletişim Müdürleri ve 17 ilçenin müftüsü ile vaiz ve vaizeler katıldı.