30.01.2020

“Gençliğe Değer” Kamp Programının Son Gününde Ödül Töreni Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Gençliğe Değer” projesi kapsamında 12-14 yaş arası öğrencilere yönelik, Bursa İl Müftülüğü ara dönem kampı düzenlendi. Beş ilçeden 35 öğrencinin katıldığı kampta, manevi eğitim, spor, eğlence, kamp oyunları, okuma saatleri gibi birçok etkinlik düzenlendi. Masa tenisi ve bilgi yarışmasının da düzenlendiği etkinlikler kapsamında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

Nilüfer İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, başarılı bir kamp süresi geçirildiğini ve tüm öğrencilere azim ve gayretlerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen, biz gençlerle birlikte olmayı onların enerjisiyle hayata bakmayı seviyoruz ve her fırsatta yineliyoruz “ Genç kardeşim Sensiz Olmaz” dedi.

Bursa İl Müftüsü İzani Turan, kampa ilişkin gençlerle karşılıklı sohbet etti.  Peki bundan sonra her hafta sonu bizimle birlikte misiniz? Sorusuna gençlerin hepsi “evet” dedi. Bizler il müftülüğü olarak sizin bu coşkunuza ortak olma adına elimizden gelen imkânları seferber ederek her hafta sonu sizleri bu kampta ağırlamak bizleri mutlu edecektir şeklinde konuştu.

Masa tenisi turnuvasında birinci olan, Osmangazi ilçesi Nilüfer Köy Camii gençlerinden Muhammed Eren Ege ile İl Müftüsü Turan, masa tenisi oynadı.