10.10.2016

GEÇİCİ ÖĞRETİCİ SINAV YERİ, TAKVİMİ ve SAAT BİLGİLERİ

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde İlimize bağlı İlçe Kur’an Kurslarında ihtiyaç olduğu takdirde değerlendirilmek üzere İl Müftülüğümüzce Osmangazi İlçe Müftülüğü Hizmet Binasında 12.10.2016 - 14.10.2016 tarihleri arasında yapılacak olan Geçici Kur’an Kursu Öğreticisi yarışma sınav listesi, tarihi ve saatleri aşağıdaki gibidir.
Sınava girecek adaylar,
a) Sınava gelirken T.C kimlik nolu kimlik belgelerinden birini (nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet) yanlarında bulunduracaklardır.
b) Sınava girecek adaylar, sınava girecekleri tarih ve saatte sınav yerinde olmaları gerekmektedir.
c) Sınava katılmayanlar sınav hakkını kaybetmiş sayılacak ve adaya ikinci bir sınav hakkı verilmeyecektir.
Sınav Yeri : Osmangazi İlçe Müftülüğü Hizmet Binası (Ebu İshak (Kamberler) Mahallesi Güzel Kızlar Sokak No:1
Osmangazi / BURSA) Sınav Saatleri : Adaylar; müracaat ettikleri ilçenin sınavının, hangi tarihte ve kaçıncı komisyon tarafından yapılacağını aşağıdan bularak, o komisyon listesinde isimlerinin karşısındaki saat aralığında sınava alınacaklarını öğrenebilirler.

Sınav sonuçları işlemlerin tamamlanmasından sonra Müftülüğümüzün bursa.diyanet.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.
Sınav öncesi, sonrası ve görevlendirme sürecindeki işlemlerde gerçeğe aykırı belge verdiği ya da beyanda bulunduğu tespit edilen adayların başvuru ve sınavları geçersiz sayılacağı gibi görevlendirilmeleri yapılsa dahi görevleriyle ilişikleri kesilecektir.
Sınav ve görevlendirme sürecinde Müftülüğümüzün internet sitesinde yapılan tüm duyurular tebligat sayılacaktır. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
BURSA İL MÜFTÜLÜĞÜ