Umre Kayıtları Başladı... 2018-2019 yılında Başkanlığımız Organizasyonu ile Umre'ye gitmeyi tercih eden vatandaşlarımız aşağıdaki tur programlarından kendine uygun olanı belirledikten sonra o tura ait banka turkodu ile Başkanlığımız ile anlaşmalı bankalardan birisine umre ücretini yatırdıktan sonra kendisine en yakın Müftülüklere müracaat ederek umre kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

Ekte bulunan dosyada başkanlığımız personeline ve yakınlarına yönelik düzenlenen umre turları hakkında detaylı bilgiler vardır. Personelimizin bu indirimden yararlanabilmesi için umreye kayıt yaptıracakların bankaya gitmeden önce kayıt yaptıracağı tura tarafınızca umre programı, kayıt işlemleri menüsünden DİB/TDV personeline indirim tanımlama menüsünden TC kimlik numaralarının sisteme işlenmesi gerekmektedir Tanımlanmayan TC kimlik numarası bankada işlem yaptıramayacaktır. Personelimize ivedilikle duyurulması gerekmektedir.