13.03.2017

BURSA İL MÜFTÜSÜ İZANİ TURAN, BURSA'NIN BÜTÜN İLÇE MÜFTÜLERİNİ VE VAİZLERİNİ MUTAD AYLIK TOPLANTISINDA BİR ARAYA GETİRDİ

Bursa İl Müftülüğü görevine yeni atanan İzani TURAN, İlçe Müftüleriyle yapılagelen mutat aylık toplantısını, Bursa'nın Merkez ve İlçelerinde görev yapmakta olan bütün Müftü ve Vaizlerinin katılımlarıyla birlikte gerçekleştirdi.

Yıldırım İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde, yakınlarda hizmete girecek olan Bursa İl Müftülüğünün yeni hizmet binasında, ilk defa yapılan böyle bir toplantı, camia içinde takdir, sevinç ve memnuniyetle karşılandı.

Toplantıya katılan Müftü ve Vaizler; "Bursa'ya atandığından beri her alanda, 'muhabbet olmadan etkili ve verimli hizmetlerin olamayacağı' anlayışıyla hareket eden kıymetli İl Müftümüzün, bu tür ilk ve örnek teşkil eden,  önemli, güzel uygulamaları; Kurumumuz personelleri arasında karşılıklı saygı, sevgi, uyum, huzur, güven, birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma ve mensubiyet ortamının daha da güçlenmesine, aynı zamanda görev ve hizmetlere yansımasına zemin ve imkân sağlayacaktır.

Böyle yaklaşımlara ve uygulamalara çok ihtiyacımız vardı. Görev ve çalışma heyecanımız, hizmet aşkı ve şevkimiz yenilendi, daha da güçlendi.  Bu sebeple yeni Bursa İl Müftümüz İzani TURAN Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Allah hizmet ve çalışmalarında her zaman yâr ve yardımcısı olsun" diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.