22.06.2016

İHTİDA BELGESİ VE KUR'AN-I KERİM MEALİ VERİLDİ…

İHTİDA BELGESİ VE KUR'AN-I KERİM MEALİ VERİLDİ

Yıldırım İlçe Müftülüğü'ne Müslüman olmak için müracaat eden Alla STRUNKINA, kelime-i şehadet getirerek Müslüman olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. İhtida merasimine Alla STRUNKINA nişanlısı Mutlu KÖSE ve ailesi Yıldırım Müftülüğü Şube Müdürü Fahri TONOĞLU, Müftülük Şefi Ahmet KÖSE ve Müftülükte  görevli memur Fuat YAŞARr da iştirak etti. İhtida merasimi, Yıldırım  Müftüsü Osman ŞEN’in  İslam dininin temel esasları ile ilgili verdiği bilgilerin ardından Alla STRUNKINA  kelime-i şahadet getirerek Müslüman oldu ve Elif ismini aldı.

Yıldırım Müftüsü Osman ŞEN, yaptığı duanın sonrasında Elif’e (Alla’ya) ihtida belgesini ve Müslüman olduğu günün anısına Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Kur'an-ı Kerim ve Meali ile dini bilgiler ihtiva eden çeşitli kitaplar hediye etti.