20.04.2017

BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİNDE KUTLU DOĞUM PROGRAMIMIZ İCRA EDİLDİ!

BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİNDE
KUTLU DOĞUM PROGRAMIMIZ İCRA EDİLDİ!
20 Nisan Perşembe günü saat 11:00 de Barış Manço Kültür Merkezi'nde hanımlar için, yoğun ilgi ve katılımlı bir kutlu doğum programı gerçekleştirildi.
Bursa İl Müftü Yardımcısı değerli hocamız Sedanur SEZEN Hocamızın konuşmacı olarak katıldığı; Yıldırım Kaymakamımızın saygıdeğer eşleri Emine AYDIN Hanımefendi ile Yıldırım Müftüsü Osman Şen Hocamızın kıymetli eşi Hanife ŞEN Hanımefendi ve protokolde bulunan Hanımefendilerin, Yıldırım İlçe Vaizeleri Aysun UĞUR ve Hatice Reyhan UĞUR Hocalarımızın, Yıldırım Kur'an Kursu Öğreticilerimizin hazır bulunduğu program; salonu dolduran izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile takip edildi.
Zehra BURÇ Hocahanımın organizesi ve Şehidenur ÇELİK hocahanımın koordinesi ve sunuculuğu ile başlayan program, Nezaket SÖYLEV Hocahanımın Kuran'ı Kerim kıraati diye başladı.
Vaize Hatice Hocahanımın karşılama konuşmasından sonra, Bursa İl Müftü Yardımcımız Sedanur SEZEN Hocahanımın günün anlam ve önemi ile ilgili çok önemli ve ilgiyle dinlenen "Hz.Peygamber ve Güven Toplumu Bağlamında, Müslümanın Nitelikleri" konulu konuşması ile devam etti.
Diyanet işleri başkanlığımızın bu seneki kutlu doğum teması emin ve güvenilir olmakla ilgili slayt izleyicilerle buluştu.
Yıldırım müftülüğü 4-6 yaş sınıflarının (Esenevler/Nadiye SEVİNÇ Hocahanım; Aydınlıkevler ve Selman-ı Farisi/Özgül DEMİR-Şeyma KARA hoca hanım; Kur'an Kursları) birbirinden şirin evlatlarının kutlu doğum özel program sunumunun ardından, Kur'an Kursu Hocalarımızın sesleriyle güzelleşen tasavvuf musikisi konseri (Hatice BİLALİ, Ayşe TAŞDEMİR, Emine NOĞMAN, Neslihan AYDOĞAN, Hatice Kübra İŞ, Esma IŞIK, Zeynep KUTLAY, Şeyma KARA, Nafi'ye Sema TOPÇUOĞLU, Fatma Betül SEVİNÇ, Fadime KÜÇÜKALP, Zehra Tuba ÇETİNKAYA, Nezaket SÖYLEV (şef)) dinlenildi.
Zehra BURÇ Hocahanımın öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro heyecanla takip edildi. Orotoryo/şiir sunumunun ardından program Hatice ŞANLI hocahanımın kapanış duası ile son buldu.
Programın başından sonuna kadar emeği geçen bütün Hocahanımlara ve katılımları ile bizi onurlandıran, yalnız bırakmayan, salonda yer alan herkese Yıldırım Müftülüğü olarak teşekkür ediyoruz.
Nice kutlu doğumlarda ihya olmaya!