2019 yılı Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Yıldırım Müftülüğümüze bağlı Yediselviler Camiinde Hanım efendilere yönelik çok güzel bir program gerçekleştirildi.

Ramazan ayının manevi atmosferi ile öğrencilerimizi buluşturabilmek amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ortaokul öğrencileri arası düzenlenen “Ramazan ve İnfak” konulu Resim ve Kompozisyon Yarışmasına Yıldırım İlçesinde yapıldı.

Kuran ve sünnet ışığında aileyle ilgili temel ahlaki ilkelerin kazandırılması, aile içi iletişimin önemi ve bu iletişimin güçlendirilmesine yönelik farkındalığın artırılması amacıyla "Temel aile Bilinci" eğitimleri düzenlendi.

İlçe Müftülüğümüz tarafından ‘Mevlidi Nebi Haftası’ dolayısı ile 21 Kasım Çarşamba günü Yıldırım Belediyesi Barışmanço Kültür Merkezinde bayanlara yönelik kutlama programı düzenlendi