13.06.2019

RAMAZAN ve İNFAK RESİM ve KOMPOZİSYON YARIŞMASI YAPILDI

Ramazan ayının manevi atmosferi ile öğrencilerimizi buluşturabilmek amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ortaokul öğrencileri arası düzenlenen “Ramazan ve İnfak” konulu Resim ve Kompozisyon Yarışmasına Yıldırım İlçesinde yapılan müracaatlar İlçe Müftülüğünde değerlendirildi.

Resim yarışmasında Gülçiçek Hatun Kız A.İ.H. Lisesi öğrencilerinden Yağmur Burhan birinci, Fevzi Çakmak Ortaokulundan Ayten Demiroğlu ikinci, Selçuk Hatun Ortaokulundan Rabia Demir üçüncü oldu.

Kompozisyon yarışmasında Emirbuhari Ortaokulu’ndan Gülderen Seymen birinci, Nisa Gümüş ikinci, Betül Can üçüncü oldu.

Velilerin ve öğretmenlerin de katıldığı törenle yarışmaya katılan öğrencilere, Yıldırım Müftülüğünde, Yıldırım Müftüsü Musa Dolar tarafından birinci olan öğrencilere  çeyrek altın, ikincilere 200,00 , üçüncülere 100,00 ₺ ödül,  törene katılan velilere, öğretmenlere ve öğrencilere de ayrıca Kur’an-ı Kerim hediye edildi.