26.12.2019

CAMİYİ SEVİYORUZ NAMAZDA BULUŞUYORUZ PROJSEİ

CAMİYİ SEVİYORUZ NAMAZDA BULUŞUYORUZ PROJESİ BİLGİ NOTU

Başkanlığımız, camilerin asli fonksiyonunun ibadethane olmasının yanında, birer eğitim-öğretim mekanı ve sosyal, kültürel faaliyetlerin merkezi olarak kullanılmasını sağlamak amaçlıyla bir çok hizmet gerçekleştirmektedir. Son yıllarda camilerim2de gerçekleştirilen ihtiyaç odaklı hizmet çeşitliliği artarak devam etmektedir.

Bu bağlamda 18.01.2020-01.02 .2020 (yarıyıl tatili) tarihleri arasında çocukların namaz kılma alışkanlığını kazanmaları amacıyla ülkemizin genelinde tüm camilerimizde “Camiyi Seviyoruz. Namazla Buluşuyoruz" başlıklı bir program uygulanacaktır.

Buna göre;

1- Programın Ek_1 bilgi notuna göre icra edilmesi,

2. DIBBYS(DHYS) bölümünde bulunan "Faaliyet Kaydetme" ekranında "cami,

Çocuk Ve Namaz Buluşması" sekmesine kaydedilmesi,
3" Programa katılan çocukların durumlarının Ek-2 form doldurularak değerlendirilmesi,

4. Mezkur programın başarıya ulaşabilmesi için, müftülüklerimizin Ve din görevcilerimizin azami gayret göstermesi,

5. Başarılı çocukların mahalli imkânlar ölçüsünde ödüllendirilmesi,

hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.