19.02.2020

İlçemize Atanan Müftümüz Sayın Burhan ÇAKIR Personelle İlk Toplantısını Gerçekleştirdi.

Müftülüğümüz Toplantı Salonunda yapılan toplantıya İlçe Müftümüz Burhan ÇAKIR, şube müdürü, vaizler ve müftülük büro personelleri ile Din Görevlileri ve Kur'an Kursu Hocaları katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda, 2019 yılının genel değerlendirmesi ile 2020 yılında yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Burada görevlilere seslenen İlçe Müftümüz Sayın Burhan ÇAKIR,  "Meslekte 31 yıldır çalıştığını, öncelikli görevinin mesai arkadaşlarına rehberlik etmek olduğunu, gönül rahatlığı içerisinde fikirlerini kendileriyle paylaşabileceklerini, istişareye önem verdiğini ve kapısının bütün personele açık olduğunu” söyledi.

İlçe Müftümüz Sayın Burhan ÇAKIR, “inşallah burada, görev arkadaşlarıyla birlikte Bursa’nın manevi iklimine yakışan karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde verimli ve güzel hizmetler yapmak istediğini söyledi." dedi.

Dilek ve temenniler bölümünde; personelden söz almak isteyen isteyenlere söz hakkı verildi ve karşılıklı fikir alış verişinde  bulunularak toplantı sona erdi.