21.02.2020

Yıldırım’da Yatsı ve Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor.

Cami Etkinlikleri kapsamında “Yatsı ve Sabah Namazı Buluşma Programları” 20/02/2020 Perşembe günü "Cami   Etkinlikleri" kapsamında İlçemiz Güllük ve Bereket CamilerindeYatsı ve Sabah Namazı Buluşma Programı” yapıldı.

Yatsı namazı buluşma programı İlçemiz Güllük Camiinde yapıldı. Programa, Bursa İl Müftümüz Sayın İzani TURAN, İl Müftü Yardımcımız Sayın İbrahim Halil DEMİR, İlçe Müftümüz Sayın Burhan ÇAKIR, Şube Müdürümüz Sayın Muhammet IŞIK ile Din Görevlileri katıldılar.

Yatsı namazından önce katılımcı Din Görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti, İlahi ve Kasidelerin ardından İl Müftümüz Sayın İzani TURAN’ın sohbeti ile devam eden program İlçe Müftümüz Sayın Burhan ÇAKIR’ın yaptığı dua sonrası Yatsı namazı eda edildi.

Programa kalabalık cemaatle beraber çevre camilerin din görevlileri de katıldılar. Programdan sonra katılımcılarla sohbet edildi ve çay ikramında bulunuldu. Cemaatin icra edilen programdan memnun kaldığı müşahede edildi.

Namaz ve kulluk bilinci oluşturmak, Cami merkezli bir hayatın inşası ile maddi ve manevi yükselişimize katkı sağlamak, sabahın bereketli vaktini namaz, dua ve zikirle değerlendirmek, mutlu bir toplumun oluşmasını sağlamak amacıyla, İlçemizde düzenlenen sabah namazı buluşmaları kapsamında namaz gönüllülerinin adresi, İlçemiz Bereket Camii oldu. 21/02/2020 Cuma günü icra edilen programa, Bursa İl Müftümüz Sayın İzani TURAN, Şube Müdürümüz Sayın Muhammet IŞIK ile Din Görevlilerimiz katıldılar.

Sohbetin ardından Sabah Namazının kılınması, tesbihatın yapılmasından sonra İl Müftümüz Sayın İzani TURAN’ın konuşması ve Şube Müdürümüz Sayın Muhammet IŞIK’ın yaptığı dua sonrası çorba ikramı ile Sabah Namazı Buluşması sona erdi.