28.08.2018

Öğrenci evine müracaat etmek isteyen kız öğrenciler için Müracaat Formu

Üniversite öğrencilerinin bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duyguları ile yetişmelerine, milletimizi bir araya getiren değerlerin, insani haslet ve faziletlerin nesilden nesile aktarılarak üretilmesine katkı sağlamak, toplumun geleceğe umutla bakabilmesi için insani erdemlerle donatılmış, her yönden iyi yetişmiş, ruhen ve bedenen dinamik, milli ve manevi değerlerle mücehhez bir gençliğe sahip olması amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığımızca çeşitli hizmet programları ve faaliyetler başarıyla yürütmektedir.

Bursa Müftülüğü gençlik çalışmaları kapsamında açtığımız Diyanet Öğrenci Evlerinde barınmak isteyen kız öğrencilerimiz aşağıda bulunan linki tıklayarak formu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

TDV BURSA ŞUBE ÖĞRENCİ BARINMA DESTEK ÖN BAŞVURU FORMU
                                 >>>>Formu doldurun<<<<<

Not:  Müracaatlar 20 Eylül 2018 tarihinde saat 10:00’da İl Müftülüğünde yapılacak mülakat ile değerlendirilip kalacak öğrenci tespiti yapılacaktır