09.03.2018

Bursalılar Hatim Ve Dua İçin Teheccüdde Ulu Camii’de Buluştu

Toprağı üzerinde huzurla dolaştığımız bu vatanın aziz şehitlerini yâd etmek ve hâli hazırda cephede olan, ezan için, bayrak için, Kur’an için, kardeşliğimizin devamlılığı için, namusumuz kadar kutsal bildiğimiz vatan toprağı için göğsünü siper etmiş Mehmetçiğimizin daima, her zaman ve her yerde mansur ve muzaffer olması için kahraman ordumuza dualarımızla destek olmak üzere düzenlenen program, halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

09 Mart 2018 Cuma sabahı Ulu Camii’nde düzenlenen program; seher vaktinde (saat 05:30) cemaatle kılınan Teheccüd namazıyla başladı. Akabinde otuz kişiden oluşan hafız görevlimizin aynı anda okuduğu Hatm-i şerifle devam eden program; dua, tesbihat ve kılınan Sabah namazıyla son buldu.