30.06.2018

Kahvaltıda Gençlerle Bir Araya Gelindi

“Genç Kardeşim Sensiz Olmaz”projesi  kapsamında yaz programına kayıt yaptıran 15 yaş ve üstü gençler ilk hafta sosyal etkinliğiniGölyazı Faik Bey Konağında kahvaltı eşliğinde yaptılar.

Nilüfer Müftülüğünün organize ettiği programa İl Müftüsü İzani Turan, Proje koordinatörü İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen, Nilüfer Müftüsü Mehmet Öztürk, gençlik koordinatörleri ve eğitim görevlileri katıldı.

Kahvaltı esnasında canlı müzik icra eden gençler özel beğeni aldı.

Gençlere hususi teşekkürlerini ve katılımlarından dolayı mutluluğunu ifade eden İzani Turan: “ Sevgili gençler; bizlerbüyüklerimizden  bir değerler hazinesi devraldık. Sizlerde bizlerden devralacaksınız. Bu vatanın her bir ferdi çok değerlidir. Ezanı değerlidir, vatanı değerlidir, bayrağı değerlidir, kitabı değerlidir, bütün bu milli ve manevi hazinelerimizi omuzlayan değerlidir. Bu değerlerin en değerlisi ise sizlersiniz. Çünkü bunları yaşatacak olan sizlersiniz. Kardeşliğimizin devamlılığını besleyecek olanlar sizlersiniz. Onun için “sizsiz olmaz” Şeklinde konuşma yaparak onları selamladı ve “bu sizinle ilk karşılaşmamız, yazın her hafta perşembegünleri  ve okul dönemi gelince de arzu edenlerle buluşmamız devam edecektir.” Diyerek projede  yeni sürprizler olacağını müjdeledi.

Program ilçe müftüsü Mehmet Öztürk’ün duasının ardından göl kenarında geziler ve çekilen fotoğraflarla tamamlandı.