30.07.2018

Ramazan ve Aile Konulu Programlar Düzenlendi

1-6 Haziran 2018 Çarşamba günü  Ramazan ayına özel kadın vaaz irşat faaliyetleri çerçevesinde Harmancık İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde program tertip edildi. İkindi namazını mütakiben  Harmancık Cami’nde iki saat süren coşkulu bir program  gerçekleştirildi. Vaaz ,soru cevap şeklinde söyleşi , Kur’an tilaveti ve ilahilerle dolu program icra edildi.  Tüm ilçe halkının  ilçe meydanında  iftar davetine katılımı sonrasında Enderun usulü teravih namazının kılınmasının ardından program sona erdi.

2- 28 Mayıs 2018 pazartesi günü Ensar vakfı tarafından görevli personeline yönelik iftar programı öncesinde  Aile ve Dini Rehberlik büro  koordinatörü tarafından “İsraf ve Aile Hayatımız” konulu  konferans verildi.

3-Ramazan ayı içerisinde Millet Mahallesi Cemile Hatun Cami’de İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büro Koordinatörü tarafından  har salı günü kadınlara yönelik “Ramazan ve Aile Hayatımız” konulu vaazlar gerçekleştirildi.