19.12.2019

Personelimize Yönelik Temel Aile Bilinci Eğitimi Projesi Kapsamında Öğretici Eğitimi Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığımızın imam-hatip ve müezzin kayyımlara Kur'an ve Sünnet ışığında aileyle ilgili temel ahlaki ilkelerin kazandırılması, aile içi iletişimin önemi ve bu iletişimin güçlendirilmesine yönelik farkındalığın artırılması amacıyla uygulamaya koyduğu "Temel Aile Bilinci Eğitimi Projesi" kapsamında 19 Aralık 2019 tarihinde saat 09.30-17.30 saatleri arasında cami cematimize eğitim verecek olan  imam-hatip ve müezzin kayyım personelimize yönelik öğretici eğitimi düzenlendi. İlçe Müftümüz Derviş MAKAS'ın proje ile amaçlanan hususlara konusunda yaptığı açış konuşmasının ardından İl Müftülüğümüz tarafından görevlendirilen vaiz Şerafettin POYRAZ, Din Hizmetleri Uzmanı Yunus Emre KIR, Vaiz Mehmet DURMUŞ, Din Hizmetleri Uzmanı Yavuz YEDEK, Vaiz Muhammed DÖNER ve Din Hizmetleri Uzmanı Sinan KAVAK tarafından personelimize Teme Aile Bilini kapsamında çeşitli başlıklar altında sunumlar yapıldı. Verilen eğitimin ardından katılmcı personele öğretici sertifakası verildi.