04.02.2020

Hayırsever Büyükorhanlı Kardeşlerimizden İdlib'e Bir Tır Dolusu Yardım

Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve Türkiye Diyanet Vakfımızın "Yolun İyilik Olsun İdlib Yardım Kampanyası" kapsamında İlçe Müftülüğümüzün ve Türkiye Diyanet Vakfı Büyükorhan Şubemizin organizasyonuyla ve din görevlilerimizin gayretleriyle 15-30 Ocak 2020 tarihleri arasında ilçemizde yürüttüğümüz yardım toplama faaliyetleri çerçevesinde Büyükorhanlı hayırser kardeşlerimizin cömert bağışları neticesinde toplanan 10 ton gıda malzemesi, 2.7 ton içme suyu, 1.5 ton temizlik ve hijyen malzemesi,  44 adet battaniye, çok sayıda giyim malzemesi ve ayakkabı tır dorsesine yüklenerek 30 Ocak 2020 tarihinde saat 10.00'da Orhan-ı Kebir Merkez Camimizin önündeki tören alanında sayın Kaymamakımız Yavuz ARSLAN'ın ve ilçe protokolünün katılımlarıyla gerçekleştirilen ve İlçe Müftümüz Derviş MAKAS'ın yaptığı dua ile nihayete eren uğurlam merasimi ile İdlib'e uğurlandı.