29.05.2020

Camilerimizde Cemaatle Namaza ve Cumaya Kavuştuk Şükür!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun bir süredir camilerimizde cemaatle vakit namazları ve Cuma namazı eda edilemiyordu. Ancak, devletimizin aldığı normalleşme kararları kapsamında 29 Mayıs 2020 tarihinde başlamak üzere artık Cuma namazları ile öğle ve ikindi namazları camilerimizin avlu ve bahçeleri ile yetkililerce belirlenen açık alanlarda kılınmaya başlandı. Bu kapsamda bu hafta ilçemizde camilerimiz avlu ve bahçeleri başta olmak üzere kapalı pazar alanında ve imam-hatip ortaokulunun bahçesinde cuma namazını eda ettik. 11 haftanın ardından bizi tekrar camiyle, cumayla cenmaatle namazla nimetlendiren Rabbimize sonsuz şükürler olsun. İlçe Müftülüğümüz bu nimetin şükrü olarak kapalı pazar alanında kılınan cuma namazının ardından kurban kestirerek etini fakire ve fukaraya dağttırdı.