11.03.2021

Müftülüğümüzden Miraç Kandili Özel Programları

İlçe Müftümüz Mustafa Akdağ önderliğinde esnaf ziyaretleri ile başlayan kandil tebrikleri, oluşturulan heyetler vasıtasıyla kurum, rehabilitasyon merkezi, dernek ve sivil toplum kuruluşları ile devam etti. Saat 14.00’te kadın görevlilerimiz tarafından hanımefendilere yönelik özel Kandil programı icra edildi. Gemlik Gençlik Merkezinde gençlerimize, Yağmur Rehabilitasyon Merkezinde çocuklarımıza yönelik hazırlanan Kandil programlarının yanı sıra hastanede tedavisi devam eden hastalar ile sağlık çalışanlarımız da unutulmadı. Akşam ve yatsı namazı arası bütün halkımıza yönelik Miraç Kandili programı kovid tedbirleri kapsamında kurallara riayet eden vatandaşlarımızın katılımlarıyla Asım Kocabıyık camimizde gerçekleştirildi.