29.03.2024

“Enderun Usulü” Teravih Namazının Bu Haftaki Konuğu İl Müftümüz Yavuz Selim Karabayır

Gemlik Müftülüğünce her Ramazan ayında icra ettiğimiz “Enderun Usulü” teravih namazının bu haftaki kürsü konuğu Bursa Müftümüz Yavuz Selim Karabayır hocamızdı. Müftü hocamızın gönüllere hitap ettiği coşkulu vaaz sonrası enderun usülü teravih namazı huşu içinde kılındı. Namaz sonrası Camilerimizin bülbülleri ve Cami Cemaati ile musafaha yapıldı. Daha sonra Gemlik diyanet gençlik merkezinde yapılan çay sohbetine başta Sayın Kaymakamımız Hasan Göç olmak üzere Cumhuriyet Başsavcımız Serkan Kocabey, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldılar. Sohbet, Gemlik Müftümüz Mustafa Akdağ’ın yapmış olduğu dua ile sona erdi.