08.10.2018

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle Gemlik İlçe Müftülüğümüze hafta boyunca yoğun ziyaretler gerçekleşti. Başta İlçe Kaymakamı Gürbüz Karakuş olmak üzere Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, Milli Eğitim Müdürü, Mal Müdürü, Nüfus Müdiresi, Yazı İşleri Müdiresi, Milli Emlak Müdürü, Kent Konseyi, Akparti İlçe Teşkilatı, İmam Hatip Liseleri müdürleri ve bazı sivil toplum kuruluşları İlçe Müftümüz Dr. Mehmet Reşat ŞAVLI'yı makamında ziyaret ederek hafta nedeniyle kutladılar.
      Ziyaretler nediyle memnuniyetini dile getiren müftü Şavlı, camilerin ve din görevlilerinin hayatın merkezinde olduğunu ve Müslümanların ortak değerleri olduklarını ifade ederek, herkesin dininin görevlisi olduğunu ve camileri hayatımızın merkezinde tutmamız gerektiğini ifade etti.