03.10.2019

İLÇE MÜFTÜMÜZ MEHMET KÖKTAŞ "ÖNCELİK HAYATIN,ÖNCELİK YAYANIN" SLOGANI İLE "YAYA ÖNCELİKLİ TRAFİK" UYGULAMASINA KATILIM SAĞLADI.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığımızın koordinesinde  Kaymakamımız Sayın Mustafa KOÇ ve Kurum amirlerinin İlçemizdeki farklı yaya geçitlerinde bizzat katılım sağlayarak Türkiye genelindeki eş zamanlı olarak uygulanan "Öncelik Hayatın,Öncelik Yayanın" sloganı ile "Yaya Öncelikli Trafik" etkinliğine İlçe Müftümüz Mehmet KÖKTAŞ da katıldı. İlçemizde bulunan Şehit Cüneyt Yıldız Caddesinde bir yaya geçidinde Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekiplerinden oluşan trafik polisleri ve İlçemiz Hamdi Çalış Ortaokulu idareci ve öğrencileri ile bitrlikte öncelik yayanın diyerek seyir halindeki sürücülere farkındalık oluşturmak amacı ile mesajlar verildi.